Om Netfood

Om Netfood

Netfood är en medlemsbaserad tjänst där du som kund köper mat av bästa kvalitet, helt utan vinstpåslag. Genom medlemsavgiften, från 195 kr/månad*, får du tillgång till ett unikt utbud av högkvalitativ mat och råvaror i säsong. Våra priser är i snitt 35% lägre än i mataffären, webbutiken eller saluhallen. Ditt medlemskap i Netfood är både en god och lönsam affär.

––––––––––––––––––––––––

Kronärtskockorna är slut! 
Det var under ett besök på marknaden i den lilla Toscanska byn Sinalunga som idén till Netfood föddes. Vår grundare Anders med familj, bodde i Toscana, där de drev ett litet hotell med matlagningsfokus. På tisdagar var det matmarknad och där var Anders för att handla kronärtskockor till kvällens matlagningskurs.


– Var är alla kronärtskockor?, frågade Anders.
– Säsongen är slut, sa grönsakshandlaren Giuseppe
– Ja men…Förra veckan fanns det ju massor av kronärtskockor. 
– Ja för då var dom i säsong. 

Efter en kort stunds panik… Hitta på en ny meny till matlagningskursen…Kom insikten. Det här är ju fantastiskt! Kronärtsskockssäsongen är slut men säsongen för zucciniblommor har precis börjat. Matlagningskursen då? Jo, det blev mycket gott och lyckat. Bardis Olivolja
I närheten av Sinalunga bor även familjen Bardi, som har producerat olivolja i genererationer. Deras olivolja är av högsta kvalitet och har vunnit otaliga priser.  Att framställa olivolja på det hantverksmässiga sätt som Bardi gör är kostsamt om man jämför med industriell produktion. När dessutom importörer och inte minst butikerna ska ha sina påslag innebär det att Bardis olivolja blir alldeles för dyr för de allra flesta.  

Men...Tänk om det finns ett sätt att erbjuda Bardis olivolja till en bredare publik. Tänk om man kunde skippa alla dyra mellanhänder. Tänk om man kunde strunta i vinstpåslag. 

Netfood. Vår kostnad - Ditt pris×