Köket från Rom - 3 rätter

Köket från Rom - 3 rätter

Maten från Rom, eller det romerska köket, är rustikt, enkelt och fyllt med smak. Det bygger ofta på få men högkvalitativa ingredienser. Romersk mat är enkel men full av autentiska smaker och tradition. 

Staden Roms kök - 3 rätter

Antipasto - Carciofi fritti, Friterad kronärtskocka
Primo Piatto - Spaghetti alla Carbonara
Dolce - Pannacotta 

Alkoholfri dryck och kaffe serveras under matlagningskursen och till middagen. Matlagningen pågår i ca 2 timmar följt av måltiden. Alla deltagare får recept för kvällens meny. Förkläden finns att låna. Möjlighet att handla varor från Netfood samband med kursen.   

  • Pris Netfood medlem: 950 kr/person - Pris Icke medlem: 1 500 kr/person
  • Datum & tid: TBD
  • Anmäl intresse till kursen, maila till lagamat@netfood.se
    (Glöm ej ange vilket datum!) Obs minsta antal deltagare är 6 st personer/kurstillfälle.
  • Laga mat med Anders

    Under några år drev jag och min familj ett hotell i den lilla byn Monterongriffoli, på den toscanska landsbygden. I köket lagade jag genuin italiensk mat från grunden med råvaror från lokala producenter. Men det var ingen ”one man show”, jag var sällan ensam vid spisen. Hotellgäster, grannar från byn eller vänner från Sverige hjälpte ofta till bland grytor och karotter. Så vill jag ha det på mina matlagningskurser: socialt, välkomnande och roligt. Jag står för kunskapen och erfarenheten, men maten skapar vi tillsammans. Oavsett om du är en fullfjädrad hemmakock eller en novis på italiensk matlagning så lovar jag dig en upplevelse som kommer att höja dina färdigheter som matlagare.

    ×